<no title>

ساخت وبلاگ
متن سوال: لطفا در رابطه با جلسه اولي كه دختر و پسر قبل از ازدواج بايد با هم صحبت كنند، راهنمايي كنيد:
در اين جلسه درباره چه چيزي صحبت كنيم و چه سؤال هايي بپرسيم تا بفهميم كه او ايده ال زندگي ماست:با تشكر

متن پاسخ: در مورد انتخاب همسر بايد از فاكتورهاي گوناگوني استفاده كرد. به عبارت ديگر همسر مورد نظر را نمي‏توان صرفا با طرح چند سؤال آن هم در يكي دو جلسه، شناسايي كرد. چه اينكه اين جلسات بيشتر جنبه تشريفاتي دارد و طرفين به خاطر برخوردهاي اوليه ممكن است خيلي خوب نتوانند همديگر را ارزيابي كنند. لذا علاوه بر اين جلسات گفتگو بايد راهكارهاي مطمئن‏تري را ضميمه كرد تا درمجموع به يك نتيجه مطلوب رسيد و آگاهانه دست به انتخاب زد.
به نظر مي‏ آيد يكي از بهترين راههاي شناخت همسر، شناخت خانواده او مي‏باشد. چه اينكه همسر محصول يك خانواده است و اگر خانواده مناسب باشد تا حدود زيادي مي‏توان به محصولات آن نيز اطمينان داشت. راه شناسايي خانواده استفاده كردن از افراد مجرب، آگاه و دلسوز و در عين حال راز دار و مطمئن است.
يكي ديگر از راههاي انتخاب همسر مناسب، داشتن آگاهي هاي لازم از همسر مطلوب و ايده‏ آل مي‏باشد و لازمه اين كار، مطالعه كتاب هايي در اين زمينه مانند: كتاب «جوانان و انتخاب همسر از علي اكبر مظاهري انتشارات پارسايان» و كتاب « انتخاب همسر» از ابراهيم اميني از انتشارات سازمان تبليغات اسلامي و كتابهاي ديگر در همين زمينه.
همچنين مشورت كردن با افراد كارشناس و مجرب، اطلاعات بسيار ارزشمندي را مي‏تواند در اختيار انسان بگذارد، بعد از اينكه مجموعه‏اي از اطلاعات را از طريق خانواده، مشورت با افراد كارشناس و مجرب و مطالعه بدست آورديد، آنگاه نوبت به جلسات حضوري و گفتگو مي‏رسد. طبيعي است كه اگر اين فرآيند به صورت صحيح و دور از احساسات انجام بگيرد درصد بالايي از اطلاعات لازم را براي انسان فراهم ميشود. در جلسات حضوري بيشتر بايد توجه به مسائلي مانند: تعادل روحي، سلامت جسماني، قيافه ظاهري و نگاه كلي فرد به زندگي مورد توجه قرار گيرد. براي بدست آوردن تعادل روحي كه اهميت بسيار زيادي دارد ،بايد رفتار فرد را مانند نحوه سخن گفتن او، انسجام كلامي او. طريقه نشستن و حركات و سكنات او مورد توجه قرار گيرد. اگر در اين گونه امور وضعيت عادي داشت تا حدودي مي‏توان به تعادل روحي او نيز پي برد.
موضوعات و سؤالات قابل طرح در اين گونه گفتگوها مختلف است. زيرا افراد عقيده ها, آرمانها, هدفها و خواسته هاي آنان گوناگون است. اما بعضي از مطالب عمومي بوده و مي توان آنها را طرح كرد كه عبارتند از:
1. سؤال از خط مشي كلي زندگي آينده و اين كه زندگي را بر چه مبنايي مي خواهيد استوار و اداره كنيد؟ مثلاً: تا چه اندازه به قوانين و دستورات اسلام و تكاليف عملي و ديني آن پايبند هستيد و مي خواهيد تا چه اندازه زندگي را بر اساس آن بنا كرده و در تصميم گيريها آنها را مورد توجه قرار مي دهيد؟
2. پرسش از اهداف آينده : هدفهايي كه قصد داريد در زندگي آينده دنبال كنيد چيست؟ و يا درباره ي هر يك از آرمانها و هدفهاي تحصيلي , اخلاقي , اجتماعي , شغلي و... به شكل جزئي تر سؤال صورت گيرد.
مثلا:تا چه اندازه به ادامه ي تحصيل و پيشرفت علمي پايبند هستيد؟ به چه شغلي علاقه مند بوده و چه شاخصه هايي بايد داشته باشد و از نظر اخلاقي تا چه اندازه به دستورهاي اخلاقي و آداب و رسوم اجتماعي و فرهنگي توجه داريد و...
3. پرسش از صفات اخلاقي و خصوصيات فردي يكديگر.
4. پرسش از خواسته ها و انتظارات طرفين از يكديگر.مثلاً: از همسر مطلوب خود چه انتظاري داريد؟
5. پرسش از چگونگي برخورد و رفتار و ميزان ارتباط با خانواده و بستگان و خويشان يكديگر.
6. پرسش از نظرات يكديگر درباره ي شيوه تربيتي فرزندان آينده .
7. پرسش از عيوب و نواقص و بيماريهاي مزمن يكديگر.
لازم به ذكر است در چنين جلسه اي بايد دو طرف صادقانه از حقايق و ويژگيهاي واقعي يكديگر خبر دهند و در صدد گمراه كردن يا فريب دادن يكديگر بر نيايند بلكه بايد با كمال شجاعت و به طور صادقانه پاسخ گوي پرسش هاي يكديگر باشند.

جوک،مطالب عاشقانه...
ما را در سایت جوک،مطالب عاشقانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پسرک تنها arls بازدید : 216 تاريخ : پنجشنبه 3 اسفند 1391 ساعت: 22:33